Welcome, visitor! [ Register | LoginRSS Feed  |   | 

Post an Ad

Tentang Kami


Objektif MukminBrands adalah bersesuaian dengan “Tagline”nya iaitu “Memperkasa Ekonomi Ummah”. Ianya bukanlah bertujuan untuk memburukkan mana-mana jenama tetapi ianya lebih kepada pengetahuan am kepada orang Islam tentang jenama-jenama alternatif Islam yang berada dipasaran pada masa ini berbanding dengan jenama-jenama popular Bukan Islam yang lain.

Diharapkan dengan penyenaraian jenama-jenama Islam dan Bukan Islam dan pengiklanan percuma yang diberikan kepada produk-produk dan servis orang Islam disini, ianya akan dapat “Memperkasakan Ekonomi Ummah” dalam masa yang akan datang dan juga dapat memberikan semangat perniagaan kepada orang-orang Islam untuk bersaing dengan jenama-jenama bukan Islam yang lain yang berada dipasaran.

Dan akhir sekali, marilah kita bantu-membantu sesama Islam dalam apa jua keadaan tanpa mengira perbezaan politik, miskin atau kaya… Semoga sumbangan saya yang terlalu kecil ini diberkati Allah dan mendapat rahmatNYA. Wassalam.

Daripada Ibnu Umar r.a. bahawasanya Rasulullah SAW bersabda: “Orang Islam itu adalah saudara kepada seorang Islam yang lain, tidak boleh dia menzaliminya atau membiarkannya dizalimi. Sesiapa yang memenuhi hajat saudaranya nescaya Allah akan memenuhi hajatnya dan sesiapa menolong seorang Islam lain untuk melepaskan daripada satu kesusahan nescaya Allah akan melepaskannya daripada kesusahan dan penderitaannya dihari kiamat. Sesiapa yang menutup keaiban seseorang Islam nescaya Allah akan menutup keaibannya di hari kiamat.” – (HR Bukhari dan Muslim)

Sebarang pertanyaan atau maklumat, boleh terus hubungi:

  • Email: admin@mukminbrands.com
  • Facebook: https://www.facebook.com/mukminbrands.ummah
  • Twitter: https://twitter.com/mukminbrands