Welcome, visitor! [ Register | LoginRSS Feed  |   | 

Post an Ad
Senarai terkini semua Jenama Islam & Bukan Islam ADA DISINI
Pencarian spesifik Jenama, Produk, Iklan atau Kategori melalui Kotak Carian diatas.
Iklankan produk dan servis anda secara PERCUMA DISINI (produk dan servis Muslim sahaja)
Ikuti perkembangan terkini kami melalui Facebook dan Twitter


Pengumuman – Penukaran Semua Jenama Dibawah Syarikat Wipro-UNZA Kepada Jenama Islam

| Semasa | March 3, 2014

Announcement

Pihak MukminBrands telah mendapat maklumat bahawa ekuiti saham Wipro-UNZA adalah dimiliki oleh orang Islam. Dengan ini, pihak MukminBrands telah menukarkan semua jenama dibawah syarikat Wipro-UNZA kepada Jenama Islam. Jenama-jenama yang terlibat didalam MukminBrands adalah Safi, Aiken, Carrie, Dashing, Elite, Enchanteur, Eversoft, Gervas, Gervenne, MaxKleen, NappiKleen, New & Trendy, Romano, Shurei, Skinz, Sumber Ayu dan Sweet Dolly.

1. Untuk maklumat lanjut tentang jenama Wipro-UNZA, sila layari Jenama-Jenama Wipro-UNZA

2. Untuk maklumat lanjut tentang syarikat Wipro, sila layari Syarikat Wipro

Pihak MukminBrands mengucapkan setinggi-tinggi terima kasih kepada pemberi maklumat.

Nota: Jika terdapat sebarang kekhilafan dalam maklumat diatas, sila email kepada [email protected] atau tinggalkan komen disini. Terima kasih.

No Tags

1005 total views, 1 today

  

  • Nor Shahidah Hassan

    owners can be partly muslim but the products are not necessarily halal and toyyiban

  • Nor Shahidah Hassan

    There is no shareholding information on the shareholders who are muslim, pls provide relevant information

  • Nor Shahidah Hassan

    WIPRO LTD

    Shareholding: On 30 September 2013, 73.51% of the equity shares of the company were owned by the promoters: Azim Premji, his family members, partnership firms in which he is a partner and Trusts formed by him/his family. The remaining 26.49% shares are owned by others.

    Shareholders (as on 30-September-2013)

    Shareholding[86]

    Promoter group led by Azim Premji73.51%

    Foreign Institutional Investors (FII)08.82%

    Indian Public05.31%

    Bodies Corporate03.89%

    Mutual Funds/UTI01.90%

    NRI01.04%Trusts/Others00.84%

    American Depositary Shares01.93%Total100.0%

    The major share holder is a Muslim but that does not mean the products are categoried as JENAMA ISLAM…..
    ==========================================================
    Key Executives For WIPRO UNZA Holdings Pte Ltd

    Mr. Gavin David Welman

    Chief Executive Officer, Group Managing Director, Member of Remuneration Committee and Director

    Age: 67

    Mr. Hin Yuen Choy

    Executive Director

    Age: 69

    Compensation as of Fiscal Year 2015.

    =========================================================
    Key Executives For Unza (Malaysia) Sdn Bhd
    Mr. Gavin David Welman
    Director and Managing Director
    Age: 67

    Mr. Hin Yuen Choy
    Executive Director
    Age: 69

    Mr. Swee Peng Gan
    Secretary

    Mr. Swee Hong Su
    Secretary

    Compensation as of Fiscal Year 2015.

MukminBrands – Kategori Jenama